sluta drömma om det ljuva llivet

Bilden från den senaste tiden. Hoppas ni alla har det bra & sorry för oaktiviten på bloggen. Saken är bara den att all inspiration är borta just nu. Pussar och kramar !
 
-Frida

tjugonde i åttonde


 " With freedom, books, flowers and the moon, who could not be happy ? "
- Oscar Wilde
 

-Frida
 
 
 
 
 
 

confused

Chillade hemma hos oss med ida, paulina & eve idag och hade det sådär mysigt och bra som vi brukar ha det. 
Måste ivarjefall säga att jag är väldigt trött och oinspirerad just nu och allting känns ganska tungt. Därför kommer jag inte att blogga särsklit mycket, eller egentligen så vet jag inte för saker förändras ju. Så det var allt från mig, vi hörs om en tid. 
 
-Frida

i should ink my skin with your name

Två inte så bra bilder från förra fredagen.
De sista dagarna av sommarlovet hann jag umgås med några vänner och cykla runt någonstans i närheten av borgå och stressa över att skolan börjar och nu är sommaren över. Inga mer nätter som man sitter uppe till tre på natten och ser på tv-serier och inga mer morgonar som man sover så länge man själv vill och inga mer dagar som man gör helt vad man själv vill. Men såklart blir det trevligt att igen stå där på skolgården med det där vanliga gänget och tala och att ha lite rutiner är ju inte heller så illa väl.
 
-Frida
 
 

fields

 
 
Igår cyklade jag först på dagen på loppis med fyra väldigt trevliga flickor och sen senare på kvällen for jag till eve och jag & hon & aino var ute på lite åkrar och tog lite foton och spelade lite kort. Så kort sagt var det en väldigt bra dag !
 
-Frida

summerdays drifting away

Från denna dag som spenderades med Ida. 
Det är helt sjukt att det bara några dagar kvar tills skolan börjar, det känns som om sommarlovet igen bara rann förbi och jag igen inte hann få så många sånadär fina minnen som jag hade planerat att få. Och ändå har jag spenderat så mycket tid med människor jag älskar och haft det jättebra, det bara känns som om allt gick för snabbt. Det känns både bra & dåligt att fara tillbaka till skolan, men helst skulle jag fortsätta med sommarlovet lite till. Ivarjefall så ska jag försöka njuta av de här sista dagarna så mycket jag bara kan ! Hoppas ni har det bra !
 
-Frida
 

danmark shopping

 
 
//första bilden: svart klänning från loftet // andra bilden: grå topp från only //svart tröja från hm//
 
 
//cheap monday t-shirt från deres // läppstift från coolcos // tygkass från systrene grene//
 
två bodymists från victoria's secret; coconut passion och sheer love
 
 fick flatformsen av min farbrors fästmö och vansen kommer från koo-kenkä (dessa införskaffades alltså
 inte i danmark)
-Evelina
(tidsinställt pga njuter av de sista sommarlovsdagarna)
 
 
 
 

vatten

från igår
Kan inte förstå att det är endast en vecka kvar av sommarlovet ! Måste ännu fota nästan alla växter till herbariumet och skulle bara inte orka. Så himla onödigt. Kanske jag ska ta mig i kragen och gå ut nu.
Ha det bra !
-Evelina

danmark

Hade det sjukt trevligt i danmark, älskar verkligen mitt lag, så himla härliga tjejer ! Tack för en underbar vecka!!
-Evelina
 

andra i åttonde

Bilderna är från gårdagen då vi hade folk på besök och åt god mat och skrattade och chillade och så. Hoppas ni alla har det bra !
 
-Frida

d a n m a r k

På torsdagen kom jag hem från danmark , där jag har spenderat fem dagar med mitt lag och spelat fotboll , varit på tivoli , sprungit omkring i hotellkorridorer och haft det så jävla bra helt enkelt ! Det var meningen att jag skulle göra en video , men fick det inte att fungera så det blev såhär istället.

- Frida


moviesmoviesmovies

5 bästa filmerna jag sett : 
1. Perks of being a wallflower , den var superfin och jättebra och perfekt helt enkelt ! 
2. 10 things I hate about you , den var jättemysig och på nåt sätt charmig och jag gillade den massor ! 
3. Forrest Gump , hade en jättefin historia , med lite humor och den var helt enkelt superbra ! 
4. ( 500 ) days of summer , också en på nåt sätt mysig film , som var gjord på ett lite speciellt men jättebra sätt. Den var romantisk , men den var ändå olik än dom flesta andra romantiska filmerna.
5. High school musical - filmerna , jag måste helt enkelt lägga till dem hit för Zac är så söt och de där filmerna är ju så mysiga och allting !
 
 
5 filmer jag vill se :
1. The notebook. 
2. Harry potter - filmerna .
3. The breakfast club.
4. A walk to remember
5. Half Nelson
 
-Frida
 
( tidsinställt )