i told you to be patient

Har haft en massa på gång på den senaste tiden, så därför har jag inte hunnit blogga särsklit mycket heller.
Ivarjefall så firades min och lunas födelsedag igår. Jag sprang runt barfota på sandvägar, fotograferade en massa, blev bränd på brännäslor, fick finfina presenter, blev lite deppig, åt en jättegod kaka och skrattade en massa ! 
Och idag hade jag en jättebra eftermiddag med evelina och amppu, med skratt, sittande i gräset och sedan gå ner till ån och sitta där ännu en stund till.
Ha det bra !
 
-Frida

14 14 14

            
            
Har haft den bästa början på ett veckoslut man kan få ! På fredagen gick jag och tre andra flickor och åt pizza efter skolan och efter det fick jag världens finaste presenter ( vad annat kan man förvänta sig av världens finaste flickor ? ) . Idag fyllde jag år, blev väckt klockan 6 och stack iväg på stafettkarneval. Har ätit mc donalds mat, sett på när massor av människor har sprungit, hejat, ätit glass och varit med sjukt mycket trevligt folk !
Kvällspussar !
 
-Frida

önska.

snälla ni, önske-inlägg? har absolut bloggtorka och har inte varit och fota på länge. så om det är något ni vill att jag ska skriva om, snälla lämna en kommentar. vad som helst.
-Evelina

pancakes

guud vad jag älskar dessa morgnar då jag kan sova nästan hur länge jag vill. idag lagade jag american pancakes och nu ska jag sticka iväg till skolan.
-Evelina

we want the life, the life of others

Onsdag idag då. Och härligt mycket regn. Men whatever för jag är glad för: det är stafettkarneval på lördag, jag får ny telefon, behöver inte läsa på prov på tre hela månader, Noah and the whale har släppt en ny skiva och min bästa vän fyller år på lördag och jag har den bästa presenten jag haft.
-Evelina

det finns en gata där alla kan mitt namn

Jag har två ganska vanliga skoldagar bakom mig och jag kan fortfarande inte tro att det är bara en och en halv vecka kvar till sommarlovet ! Idag var vädret så bra att jag helt enkelt tog med mig alla mina skolgrejer och stack ut i solskenet ! Det var myror överallt och pappren höll hela tiden på att flyga iväg men jag fick åtminstone gjort största delen av modersmålsprojektet medan jag njöt av solen.
Ha det bra ! 
 
-Frida

we're not broken, just bent

Igår gick jag ut i skogen med bara kameran med mig. Jag gick helt enkelt omkring med kameran och fotograferade och än en gång kom jag fram till att jag älskar det. Att bara gå omkring utan nåt egentligt mål är en av de bästa sakerna i världen enligt mig. 
 
-Frida

she wears flowers in her hair

har haft ett härligt veckoslut, med härliga tjejer och fina stunder. 
-Evelina

you speak your mind, and you can not take it back

Har haft en superbra början på mitt veckoslut med fina Aino , Minea och Evelina. Har skrattat mera än på evigheter och haft det allmänt jättebra ! Ikväll är det då eurovisionen som gäller och nu är det bara en vecka tills jag är 14 !!
Ha det bra !
 
-Frida
 

summernights

åh älskar soliga vår / sommarkvällar. 
 
-Frida
 
 

happiness

har en sjukt bra dag bakom mig. skrev ett lyckat prov, spelade rugby med ett jättebra lag, förlorade alla matcher, missade hela skoldagen, fick ligga och sola mig med några av de bästa människorna som finns och lyssna på finfin musik. när jag kom hem satte jag coldplay på replay, tog med mig en bok och satte mig ute i solen. ååh älskar vädret ! 
 
-Frida
 

i don't know the answers but i've always wondered why

(i brist på bilder fårni se sthlm shoppingen; mönstrade leggings från manhattan, jeans från weekday, nerd topp från manhattan, rosa topp från monki, boy top från ohio,bikini från bik bok, one direction-skjortan köptes på konserten och en starbucks termosmugg jag inte kunde motstå)

Idag var sexorna på besök, så har umgåtts med dem största delen av dagen, eftersom jag är kompiselev. Var en sväng via biblioteket med Frida och nu väntar fysik-böckerna.Sista provet det här året och har ingen inspiration till att öppna böckerna. 
Ha det bra och njut av värmen så länge den varar!
-Evelina
 

these days

gårdagen var bra med cyklande till skolan, en alldeles vanlig skoldag, en sjukt bra träning, cyklande hem med fin musik i hörlurarna och sedan inte kunna somna och skriva upp alla sina tankar i den bästa boken. 
och idag var det också en bra dag med mycket sol, yngre elever på besök, sedan fara till biblioteket med fina evelina och sedan cykla hem och tro att man har tappat sin telefon och sedan hitta den på en helt obvious plats.
majkramar !
 
-Frida

today's

//grå tröja-lindex// boy.topp- ohio// jeansshorts-loppis// strumpbyxor-bikbok//

Weell nothing to say så ha det bra!
-Evelina

she had flowers in her hair

Glad morsdag alla mammor !
Solsken, skratt, prat, jordgubbar, blomkransar, vitsippor och cyklande. Det var min lördag i ett par ord. 
 
-Frida
 

sthlm

weeeell, allt jag har att säga är att det var perfekt. perfektperfektperfekt. ååh gud de där killarna. perfekta. det var så himlahimla fint med ljushavet och allt. 
-Evelina
 

you don't know how lovely you are

Gårdagen spenderades med den fina Paulina. Vi cyklade omkring, åt glass, fotograferade och såg en ljuvlig film. Så hemskt mycket annat har jag att säga, så ha det bra !
 
-Frida
 

at dawn i would watch the sun cut ribbons through the bay

Igår började mitt fyra dagars lov med en underbar kväll med några underbara flickor. Vi satt på en brygga och åt glass och havet glittrade och vi skrattade och lyssnade på somrig musik och det var varmt. Sedan cyklade vi till en av de här flickorna och lagade mat alldeles själv och såklart var det jättegott ! Och jag hoppas att varje sommarkväll det här året kommer att vara lika bra som den här kvällen.
 
-Frida

now i've packed my bags

allt som är kvar före resan är ett biologi prov imorgon. shit kan inte tro att jag påriktigt får se dem imorgon!! 
wish me luck och ha det bra!
-Evelina

who says i can't be free from all of the things i used to be

even though att det varit måndag idag, har det varit häärligt! solen sken hela dagen, hittade awsome shorts på loppis och nu har jag fixat min skjorta till koncerten.( som, mina vänner, är om 1 dag, 23 timmar och 2 minuter. obsessed? not much;))
-Evelina

and the soles of your shoes are all worn down

            
Vara glad, njuta av fint väder, gå på loppis, hitta en ljuvlig ryggsäck, träna, njuta av livet, that's my monday in a few words.
 
-Frida
 
 

helsingfors

Åkte idag in till helsingfors och hade det riktigt bra. Fick äta helt sjukt goda kakor, gå omkring i favoritbutiken monki, hitta några småsaker och bara njuta av själva staden som jag helt enkelt älskar ! Resten av kvällen spenderas antarligen hemma om inte nåt mirakulöst händer.
 
-Frida

receptreceptrecept på kex

 
jag kan berätta för er att jag tidigare inte bakat andra kex än havreflarn, så är amatör på det här med kex-bakande. Men de här kexen var faktiskt ganska enkla att göra och var vääldigt goda.
Här kommer receptet:
ca 60 st
ingredienser:
4 dl vetemjöl
1 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
200 g smör
2 msk kakao
 
Blanda vetemjöl, socker och vaniljsocker i en bunke. Tilsätt smöret och arbeta samman till en deg. Lägg degen på en mjölad arbetsyta, dela den i 2 delar  och blanda in kakaon i den ena.
Kavla ut delarna till lika stora avlånga plattor. Lägg den ljusa plattan på den mörka och rulla försiktigt ihop till en rulle. Låt rullen ligga i kylskåp i 30 minuter.
Sätt ugnen på 200¨c.
Skär rullen i ca 6 mm tjocka skivor, lägg dem på en plåt med bakplåtspapper och grädda i 6 min.
Ät och njut!
 
-Evelina
 

och hon drömde om att hon inte behövde någon

Idag är jag glad för att vädret är så fint, för att det växer blåsippor på vår gård, för att det snart är sommarlov, för att vi har fyra dagar ledigt nästa vecka, för att jag ska till Helsingfors imorgon, för att det är fredag och det betyder att det är veckoslut och för att jag helt enkelt är lycklig för mina fina vänner och allt annat. 
Ha ett fint veckoslut !
 
-Frida

för jag är namnet som står på din arm

En vanlig torsdags eftermiddag cyklar en tjej på sin cykel och får syn på en dunge med vitsippor. Med Veronica Maggio spelandes i hörlurarna går hon in i dungen och plockar de första vitsipporna hon plockat i år. Då hon kommer tillbaka till sin cykel upptäcker hon att den blåst omkull och hamnat i diket. Hon svär lite för sig själv och börjar dra upp sin cykel. Nu sitter den tjejen mätt och belåten framför datorn och ska snart kila iväg på match.
Ha det bra!
-Evelina

too young to know about forever

 
Shit. Det är påriktigt 7 dagar kvar till Sverige och One Direction. So much left to do; vet inte vad jag ska ha på mig, måste fixa lite fickpengar osvosvosvosv
Igår var det ju valborg och jag spenderade den som vanligt hos Anna och Emma där bekanta fanns. Varje år är det maskerad med olika teman. Det här året var det disney och jag var utklädd till Tingeling( ni skulle få bilder på min dräkt och all den där goda maten vi åt,  including a fabulous chocolate fountain, men hade då lyckats lämna hemma minneskortet till kameran.) Härligt härligt.
Ha det bra och njut av maj!
-Evelina