tuesday

En otroligt fin telefontagen bild.
Idag har jag skrivit prov, gått omkring på en extremt liten vappmarknad, ätit glass vid ån med några fina flickor insvepta i filter och sedan cyklat hem i blåsten. Och nu är det ledigt i en dag och det är ju alltid bra med en liten paus från skolan !
Ha en bra vapp små vänner !
 
-Frida

days go by

 
 
Geeez vilken vecka. Fullt upp har jag haft: stoner, matcher, träningar och skolan. 
Igår bokade jag ett bord på loppiset  och sen hämtade vi mamma från terminalen.(hon hade varit i tallin med en vän). Där drack jag härligt kaffe samtidigt som människor strömmade ut från färjan.
( och vet ni vad. det är 10 ynka dagar kvar tills jag åker iväg till sthlm för att se my honeyys. 10 dagar.)
-Evelina

27th of april

Idag har jag spenderat dagen med två fina flickor vid namnen Ida och Anna-Julia. Vi cyklade ut till ett fågelbeskådningstorn ( ? ) med lite mat och hade det väldigt trevligt. Fast man fick ju smått kallt om händerna och  fötterna och jag undrar seriöst hur kall sommaren kommer att bli i år ?
 
-Frida

i'm never changing who i am

De två senaste kvällarna har varit de bästa på länge. Jag har skrattat, talat, sjungit och dansat. Och haft det helt sjukt roligt helt enkelt! Nåt mer har jag inte att säga, idag har jag tagit en spruta och varit i skolan as usual. Senare ska jag ännu på match. 
Ha det bra!
 
-Frida

some people wear their history like a map on their face

Får mig alltid på bättre humör: Noah and the whale - L.I.F.E.G.O.E.S.O.N
 
 
På senaste tiden har jag bakat blåbärsmuffins (som blev sjukt goda ofc), suttit med varm kakao i handen vid ån och haft det mysigt med ett par fina flickor, blivit glad över en liten lapp som jag hittade och spelat en fullständigt katastrofal match i ösregn. 
Onsdagskramar!
 
-Frida

oh sunny day

 
            
Här har ni två bilder (med otroligt bra kvalitet) på min nya farkkujacka som jag använde för första gången idag!
 
Well idag är det måndag som de flesta redan vet och nu är vi igen en vecka närmare sommaren! Har så mycket planerat för iår och jag vet att hälften av allt inte kommer att hända men det är alltid lika trevligt att sitta och planera.
Imorgon har jag prov och jag ska stå på scen och sjunga (och dansa) och det kommer att bli kul (inte provet alltså) fast jag kommer antarligen att dö av nervositet eller nånting..
Måndagskramar!
 
-Frida

pardise

 
Idag har jag gått omkring med converse och med kameran runt halsen. Jag har tänkt en massa, gått omkring alldeles ensam och lyssnat på den finaste musiken. Och jag tror faktiskt att jag nog kan göra det här hela tiden, bara gå omkring med min kamera och ta bilder på allt det fina runt mig. För en gångs skull har jag massor av bilder att visa och fast jag fick skavsår på foten efter det här och fast jag råkade stiga i en vattenpöl efter att jag hade gått i fem minuter så är jag ändå lycklig.
 
-Frida
 
 
 

saturday morning

 
Lördagsmorgnar är alltid lika sköna. En bra bok, bra musik och ett fönster är allt jag behöver för att ha det bra.(jag älskar att sitta vid fönster).
Vad ska ni göra idag? Jag ska snart kila iväg till Anna och Emma, ska övernatta där.
lördagshugs!
-Evelina

if you love somebody, better tell them while they're here

Såhär såg alltså min gårdag ut. Jag gick omkring i ljusblåa jeans, lagade lemonad med Aino och Eve, åt glass, cyklade hem i ösregnet och blev genomvåt. Sånt är livet alltså just nu.
Kramar!
 
-Frida
 
 

I took one step forward and two steps back

( dessa dagar då man har brist på bilder och bara letar fram en.)
 
Idag är en dag då jag skrivit ett historia-prov, gått omkring i shorts, umgåtts med Aino och Frida, cyklat i regnet och ätit en hel del glass.
kramar!
-Evelina

you know that darkness always turns into light

Coldplay - What if
                                                     
 
Idag har jag suttit och varit nostalgisk med mina vänner på timmen och varit allmänt glad. Jag har cyklat och det har regnat och jag hatar att cykla i regn om det är kallt fast sommarregn är okej. Det är en av orsakerna varför jag väntar på sommaren en hel massa.
Ha det bra!
 
-Frida

today's

//rosa kragskjorta-h&m//Tröja-Zara//jeans- loppis(ursprungligen från gina tricot)//
-Evelina

15th of april

 
Enjoy this fabulous picture of en fastlagsbulle som jag åt för länge sen.
 
Idag har jag cyklat till skolan, gått på spontana promenader på rasten och suttit och talat med en finfin vän vid ån. Sånahär dagar älskar jag! 
Kramar och pussar!
 
-Frida
 

spice it up

Ni såg ju säkert skjortan  jag köpte igår? Tänkte jag skulle göra den lite extra fin så jag satte dit nitar. ( som en  del kanske vet är jag helt beroende av nitar.)
Och sen..
 
hittade jag den här perfekta saken i förrådet. En retro-väska från min mammas skol-tid. I just love it. Nämen människor borde uppskatta de där äldre grejerna, de är så fina att det förtjänar de.
kramar!
-Evelina
 
 
 
 
 

new in

 
allt utom den rosa toppen(vilken jag fick av mamma) kommer från loppis.
-Evelina

friday to saturday

Aaah that was some good food.
 
Fredagen och lördagen spenderades hos Paulina där Frida och Ida också befann sig. Med dessa tjejer har man aldrig tråkigt. Vi skrattade en massa, såg på film; Pitch Perfect och Forrest Gump( vilken by the way är min nya favoritfilm.) och åt. Mycket.
söndagskramisar!
-Evelina

mitt veckoslut

Några smått oskarpa bilder på fredagens mat.
 
Fredag & Lördag: Jag cyklade till Paulina (inte utan några små problem) och stannade övernatten där med Evelina och Ida. Vi lagade vår mat helt själv och det var ju såklart helt sjukt gott! Sedan såg vi också två filmer, pitch perfect och Forest Gump, loved both. Yes vi hade en massa roligt!
När jag kom hem på lördagen satt ja mestadels bara hemma och slappade, just like i love it.
Söndag: Cyklade genom en söndagstyst och småregnig stad påväg på loppis och hittade faktiskt en farkkujacka och ett par shorts. Yay!
 
-Frida
 

blueberry

 
Gjorde en sjukt god smoothie då jag kom hem. Awsomeness.
Idag har jag varit till lypa och kollat på en cirkusföreställning, varit på övning till skolmusik och nu ska jag ta itu med moddaprovs-läsningen.
Ha det bra!
-Evelina
 
 
 
 

if you could see me whoever i am

Såhär har jag gått klädd idag med min nya loppisköpta skjorta och denna sång har fått mig på
bättre humör.
 
En alldeles vanlig dag igen, med sjungande i ett rum fullt av människor och njutande av vårsolen. Nu går jag klädd i myskläder och försöker lära mig alla olika sorts pronomen. Wish me luck.
 
-Frida

just another manic monday

                                                   
Bjuder på två (gamla) bilder på månen.
 
Min måndag har varit väldigt vanlig. Jag har varit i skolan som vanligt och sedan haft rugby och sedan gått till träingarna och nu är jag helt dödstrött och kanske går jag och sover snart.
Ha en bra vecka!
 
-Frida

so I wander on until someone else is saved

//kragskjorta- Macy's// T skjorta- New Yorker// Shorts- min mormors gamla// bälte-primark//
yees så har jag gått klädd idag. I den här jävla snön som helt tydligt aldrig kommer försvinna. Ändå envisas jag med att gå med converse och vårjacka. You may ask why.
Idag har jag: varit på rugby träningar, blivit utan mat, druckit en latte och varit allmänt pigg.
(och nu kommer jag igen. Everybody går och lyssnar på: James Vincent McMorrow- We Don't Eat (klicka på J:et, får inte det och funka det här  med länkar.)
-Evelina

sunny saturday

Gårdagen spenderade jag med två underbara flickor. Vi satt på ett café (ute!!) och drack kakao och åt kex och sedan gick vi upp på en backe och fotograferade och hade det bra! 
 
-Frida

sat by the river, and it made me complete

 
 
 
 
Igår var jag, Frida och Aino på café och jag drack en härlig kakao och åt ett kex. Vi hade det jättemysigt och sprang senare iväg för att fota.
(om ni vill lyssna på  bra musik ska ni ta och lyssna på Keane-Somewhere only we know)
-Evelina

bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4874087/?claim=fb5jrx55vph">Följ vår blogg med Bloglovin</a>

enjoy the little things


 
Idag kom pappa hem från Boston och hade hämtat med sig den här underbara skapelsen. Jag älskar den. 
-Evelina
 

 

she came to my show just to hear about my day

the kooks - seaside
the kooks - she moves in her own way
 
                                                    
Ännu fler bilder från förra veckan.
 
Fredagskvällen spenderas snuvig och hostig hemma med myskläder och the kooks spelande i bakgrunden. Passar för mig, bara jag inte blir sjukare!
 
-Frida

a p r i l

                                                      
                                                     
Från förra veckan då jag, Eve och Aino var i en ljuuvlig vintagebutik. 
 
Idag har jag spelat rugny för första gången, och skrattat en massa, njutit av solen, köpt en ny halsduk och ett nagellack åt mig och nu ska jag försöka läsa på provet en stund maybe. Ha det braa! 
 
-Frida

 

gårdagen

(bjuder  på några bilder av telefon-kvalité bilder)

igår spenderade jag hela dagen i skidcentret Messilä, och mina ben är helt döda just nu.
Det var jättefint där, solen sken hela dagen och det var härligt.
-Evelina